Altınekin Şehit Ahmet Yılmaz İlkokulu
Ölmez Mah. Vatan Cad. No17 ALTINEKİN / KONYA
03326312008

VİZYON

Öğrenmemin temel ihtiyaç kabul edildiği, her velinin öğrencisine öğrenme için her fırsatın verildiğini bildiği, takım ruhuyla çalışılan; Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, insanlık değerlerini kazanmış her alanda bilginin gücünü yanına alan, bilginin paylaşıldıkça çoğaldığını bilen, paylaşım ve işbirliğine açık, çevresine örnek olan, kendinden emin, doğruları yaptığında alacağı cevaplardan korkmayan, bir üst öğrenime tam olarak hazır bireyler yetiştiren, her gün daha iyiye ulaşmak için çalışan bir okul olmak.

MİSYON

Okulun tüm çalışanları olarak; bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.

BAŞARILAR

Okulumuz 4.Sınıfları 26/03/2019 Günü yapılan "Mendil Kapmaca" Yarışmasında Altınekin 1.seçilerek, İldeki yarışmalara katılmaya hak kazanmıştır.

Tam Gün

Ders Başlama Saati: 09:00 Ders Bitiş Saati : 14:40

Servis Bilgisi

Memur ve öğretmenlerin çalışma saatlarına göre ayarlanmış birkaç tane de özel servis bulunmaktadır.

Okulumuz ilçe merkezinde bulunmaktadır. İl merkezine uzaklığı 65 km. dir.

İlçemiz Ankara yolundan 8 km içeride bulunmaktadır.

Sportif Etkinlikler

Masa Tenisi, Satranç, Bisiklet, Atletizm, Çocuk Oyunları(Mendil Kapmaca - Sek Sek, Kaleli Yakan Top)